Doorgaan naar hoofdcontent

@Fabletics Hardlopen met een staartje

 

Vanmorgen kon je het gerust koud noemen, wat een verschil met gisteren.

Weer omschakelen wat kleding betreft om aan te trekken voor het hardlopen.

In de Fabektics kleding kon ik een goede keuze maken.

Mooie en fijne groene legging met een wit shirt met lange mouwen waar ik ook mijn telefoon en huissleutels in kwijt kan.

Sportkleding moet mooi zijn maar ook praktisch zijn om spullen mee te kunnen nemen onderweg zonder dat je er last van krijgt.

Vanmorgen voor het eerst een staartje in mijn haar gedaan.
Zodat ik niet steeds last van haren in mijn ogen kan krijgen.
Met droog haar lukt het mij niet goed, daarom vannorgen mijn haar eerst goed nat gemaakt.
Dat ging veel makkelijker, geen last van los haar dat voor mijn gezicht bungelde en in mijn ogen kan komen.
Voordat je zegt knip je haar dan korter!
Ik laat mijn haar groeien voor Haarwensen.
Voor hen die hun haar zijn komen te verliezen en graag haar op hun hoofd hebbend, en niet met een kaart hoofd willen rondlopen.
Het belangrijkst hieraan is dat zij zich weer volledig voelen, het versterkt hun gevoel van eigenwaarde.

10km heb ik vanmorgen gelopen.
Ik wilde eerste een langere afstand doen, ik kreeg een beetje last van mijn rechter voorvoet. Ik wilde niet forceren en ben toonbaar huis gewandeld.
Laatste stuk door het bos  om met vogelgeluiden muzikaal begeleid te warden.
Respect en eerbied voor de natuur hebben is helaas voor sommigen een ver van mijn bedshow blijkbaar. Onderweg zie ik veel rommel liggen wat er zeker niet hoort.
Regelmatig zie ik ploeger op socialmedia voorbij komen die dan deze rommel opruimen.
Ik ben sterk van mening dat degenen die deze rommel maken er van uitgaan dat een ander hun rommel wel altijd opruimt. In denk maak geen rommel en neem het of mee naar huis om weg te gooien of doe het onderweg in een afvalbak!
Als wij dat allemaal doen omdat dat zo hoort dan is de omgeving waar je in woont en recreert altijd schoon. Een schone omgeving maakt dat je je gelukkiger voelt!Reacties

Populaire posts van deze blog

Het gaat er niet om wat ik niet meer kan, maar juist wat ik wel kan!

12 Jaar geleden heb ik een week flink kunnen rusten. Mijn strottenhoofd deed niet wat het behoorde te doen als ik moest slikken. Normaal sluit het strottenhoofd automatisch je luchtpijp af zodat wat je door slikt door de slokdarm gaat. Bij mij werkte dat dus niet wat mij bang maakte om te moeten slikken. Want als ik slikte ging dat verkeerd en kon dat slecht aflopen. Hierdoor had ik longontsteking, en door de angst durfde ik niet te gaan slapen. Bang dat ik niet meer wakker zou worden. Daarom besloten om mij in slaap te brengen. Na een week geslapen te hebben, en ik wakker werd op medium care voelde ik mij een stuk beter. De angst was grotendeels verdwenen, en durfde ik toen vooruit te kijken. Na 5 weken mocht ik naar het revalidatie centrum (Beatrixoord te Haren) om daar 3 maanden intern te revalideren. Ik heb het geluk gehad dat ik op een 1 persoon kamer mocht. Dat vond ik toen erg prettig, ik alleen en geen rekening met anderen te hoeven houden. Alleen zelf bepalen wat ik op tv wild

@Fabletics #WATCHME #stronger Wandelend door het bos

2 Dagen heb ik al stembureau lid binnen op stembureaus gezeten. Ik wilde in eerste instantie gaan hardlopen, maar buiten gekomen vond ik het wel wat fris. Niet hardgelopen maar gewandeld in een stevig tempo. Dat kon ik wel vernemen aan mijn longen, thuis gekomen was ik helemaal bekaf. Niet wat ik eerst last had, na zo'n wandeling was ik wel moe maar nooit dat ik eerst thuis even moest liggen om bij te komen.      Maar ik vond het heerlijk om door het bos te wandelen, de vogel geluiden, onderbroken door het geluid van vliegtuigen wat ik minder leuk vond. Ik hoef gelukkig niet te reizen om in het bos te komen, op zeer korte afstand van mijn huis en ik ben er.      For 2 days I have already been a polling station member at polling stations.   At first I wanted to go for a run, but when I got outside I thought it was a bit chilly.   Not running but walking at a brisk pace.   I could hear that from my lungs, when I got home I was completely exhausted.   Not what bothered me at first, af

Uitslag bloedtest was goed! Duidelijker informatie op producten in de Supermarkt.

  Vandaag heb ik de uitslag van mijn bloed test besproken met de praktijk ondersteunster bij de huisart. In het algemeen was het allemaal goed. Een aantal waarden zouden iets lager mogen! Wat beweging betreft dat doe ik vrij veel en dat zou ook redelijk voldoende moeten zijn. Het moeilijkst vind ik om op mijn voeding te letten. Ik vind genieten erg belangrijk en wel zo belangrijk dat dat bij mij boven aan staat. En bij genieten hoort ook wel een appeltaartje bij de koffie helemaal met slagroom erbij. De middenweg daarin vinden vind ik best lastig. Afvallen zou helpen, maar dat is maar een 2-3 kilo toch probeer ik daar wel veel rekening mee te houden. Al zou het wel enorm helpen als je veel meer gezonde voeding bij de supermarkt zou kunnen krijgen, of beter gezegd dat je niet uitgebreid de verpakking hoeft te lezen en dan alsnog de ingrediĆ«nten niet begrijpt als dat nu wel of niet goed is. Je hoort vaak over bepaalde tekens op verpakking dat deze moeten aanduiden als dit product goed of