Doorgaan naar hoofdcontent

@pixiebodywear @raisinhope_nl @NCF_Roden @StLoopsportNorg #runfornah Herfstcross Norg

Gisteren 26 november heb ik de Herfstcross in Norg gelopen.
3 ronden van 3 kilometer in totaal 9 kilometer waar ik  58:20 min heb over gedaan.
Het was fris buiten maar droog en het parcours was ook droog.
Het lopen ging best wel goed, er zaten ook zware stukken bij en helemaal de heuveltjes om deze op te lopen, naar beneden ging gelukkig wel weer erg makkelijk.
Onderweg deze heuveltjes van alles gewenst maar deze heuveltjes hebben mij ook geholpen om weer te kunnen hardlopen.
Mij naar beneden laten vallen en hopen dat mijn rechterbeen mee gaat werken en dit lukte opeens, het begin van weer te kunnen hardlopen.

De supplex hardloopbroek van Pixie.nl en de sportshirt deden hun werk goed tijdens het lopen.
Mooie en functionele kleding maakt het prettig om te lopen.
De tekst blijft ook goed zitten ook na vele malen gedragen en gewassen te zijn.

De foto is gemaakt door Koen Wieringa van Neocomp fotagrafie Die weer mooie foto's van iedereen tijdens de loop heeft gemaakt.
De komende maand nog goed trainen om 15kilometer te kunnen hardlopen tijdens de Ultratrail Drenthe op 28 december.

Een wedstrijd winnen zit er voor mij niet meer in, het weer kunnen lopen en mee doen met een loop is voor mij al een overwinning zelf.
Ondanks mijn #NAH kan ik nu weer hardlopen, wel in mijn eigen tempo maar het lukt.
Door het fietsen op de #easyrider driewiel fiets is mijn conditie erg verbeterd waardoor ik mij zekerder en sterker voelde en daardoor weer meer durf te doen.
Dat is voor mij ook de motivatie om iets voor anderen te kunnen doen dat zij ook kunnen fietsen om dromen uit eindelijk te kunnen realiseren.
Iets weer kunnen waarvan je dacht het nooit meer te kunnen kan je leven een enorme opsteker geven om door te gaan.

Help mee om anderen vrijheid en verbetering te geven. www.runfornah.nl 

Reacties

Populaire posts van deze blog

@Fabletics #WATCHME #stronger Wandelend door het bos

2 Dagen heb ik al stembureau lid binnen op stembureaus gezeten. Ik wilde in eerste instantie gaan hardlopen, maar buiten gekomen vond ik het wel wat fris. Niet hardgelopen maar gewandeld in een stevig tempo. Dat kon ik wel vernemen aan mijn longen, thuis gekomen was ik helemaal bekaf. Niet wat ik eerst last had, na zo'n wandeling was ik wel moe maar nooit dat ik eerst thuis even moest liggen om bij te komen.      Maar ik vond het heerlijk om door het bos te wandelen, de vogel geluiden, onderbroken door het geluid van vliegtuigen wat ik minder leuk vond. Ik hoef gelukkig niet te reizen om in het bos te komen, op zeer korte afstand van mijn huis en ik ben er.      For 2 days I have already been a polling station member at polling stations.   At first I wanted to go for a run, but when I got outside I thought it was a bit chilly.   Not running but walking at a brisk pace.   I could hear that from my lungs, when I got home I was completely exhausted.   Not what bothered me at first, af

Het gaat er niet om wat ik niet meer kan, maar juist wat ik wel kan!

12 Jaar geleden heb ik een week flink kunnen rusten. Mijn strottenhoofd deed niet wat het behoorde te doen als ik moest slikken. Normaal sluit het strottenhoofd automatisch je luchtpijp af zodat wat je door slikt door de slokdarm gaat. Bij mij werkte dat dus niet wat mij bang maakte om te moeten slikken. Want als ik slikte ging dat verkeerd en kon dat slecht aflopen. Hierdoor had ik longontsteking, en door de angst durfde ik niet te gaan slapen. Bang dat ik niet meer wakker zou worden. Daarom besloten om mij in slaap te brengen. Na een week geslapen te hebben, en ik wakker werd op medium care voelde ik mij een stuk beter. De angst was grotendeels verdwenen, en durfde ik toen vooruit te kijken. Na 5 weken mocht ik naar het revalidatie centrum (Beatrixoord te Haren) om daar 3 maanden intern te revalideren. Ik heb het geluk gehad dat ik op een 1 persoon kamer mocht. Dat vond ik toen erg prettig, ik alleen en geen rekening met anderen te hoeven houden. Alleen zelf bepalen wat ik op tv wild

@DecathlonNED @Kalenji

Kalenji KIPRUN  HARDLOOPSCHOENEN VOOR HEREN KIPRUN FAST   Ruim 2 jaar heb ik de Kalenji schoenen al. Dit zijn mijn asfalt schoen zeg ik altijd want ze dempen de schokken erg goed waardoor ik geen last van mijn knieën heb. Ze zitten niet alleen heerlijk maar lopen ook erg fijn. En dat voor een zeer betaalbare prijs. Goede schoenen hoeft dus echt niet duur te zijn! De komende tijd hoop ik nog veel fijne kilometers te maken met deze schoenen en waarbij ik hoop dat ze nooit meer verslijten. Ik loop er alleen mee als het droog is, op natte wegen en paden zijn ze voor mij te glad ivm mijn evenwicht storing. Gelukkig is het heel vaak droog en kan ik toch er heerlijk mee lopen. Meestal loop ik 5 km, maar soms ook wel eens 10 km. Ooit heb ik een halve marathon op deze schoenen gelopen en dat was net als bij de korte afstanden geen enkel probleem. Als deze echt vervagen moeten worden dan worden het zeker deze schoenen weer, of een nog betere vervanger. De kosten per kilometer zijn met deze scho