Doorgaan naar hoofdcontent

@Worteldagen Afstand loper of Tijd loper? Ik geniet van het hardlopen.Afstand loper of Tijd loper? Ik geniet van het hardlopen.
Vanmorgen met zeer positieve zin weer gaan hardlopen.
Na 5 dagen niet kunnen lopen door een blessure aan mijn teen, lukte het vandaag goed.
Een snelle tijd werd het niet vandaag, ik ben meer een afstand loper op mijn eigen prettig voelende hardloop snelheid.
Sneller willen lopen? Ja ik wil wel, dat lukt mij nu (nog) niet.
Er is wel een loopgroep hier in Norg, Loopsport Norg alleen trainen zij op zondag morgen en die dag kan ik bijna nooit.

Het weer werkte vanmorgen ook voor mij goed mee, niet koud maar zeker ook niet te warm.
Al scheelt het erg veel dat de route voor het meeste deel onder de bomen was.
Erg handig als je in een bosrijk gebied woont.

Gelopen route van vandaag: Strava App

Dit weekend zijn de Worteldagen weer in Norg.
Dit jaar voor de 11e keer.
Zeker de moeite waard, zoveel te zien en te beleven.

Worteldagen Festival 2016  'in Vogelvlucht'                               let op: reserveren 06-16073347

De 11e editie van Worteldagen; het kleinschalig beeldend locatie theater festival in Norg van 13 t/m 16 mei, in het Pinksterweekend.

Vrijdag 13 mei Festival Start!!                     Wat is Worteldagen?

De kracht van festival Worteldagen blijft zoals in de afgelopen jaren; kleine groepjes mensen onder begeleiding van een gids bezoeken een route met daarin vier korte beeldende performances. Een route duurt gemiddeld een uur, fietsend of wandelend.

Kom naar Norg en laat je tijdens Worteldagen meevoeren naar bijzondere bestemmingen, check in bij de meest fantastische routes.

Er komen naar verwachting dit jaar 50 theaterstudenten; Academie Minerva  - Groningen, Hogeschool vd Kunst Utrecht - Utrecht, Academie v Popcultuur - Leeuwarden, Hogeschool vd Kunst, ArtEZ - Zwolle. 

 


Reacties

Populaire posts van deze blog

@Fabletics #WATCHME #stronger Wandelend door het bos

2 Dagen heb ik al stembureau lid binnen op stembureaus gezeten. Ik wilde in eerste instantie gaan hardlopen, maar buiten gekomen vond ik het wel wat fris. Niet hardgelopen maar gewandeld in een stevig tempo. Dat kon ik wel vernemen aan mijn longen, thuis gekomen was ik helemaal bekaf. Niet wat ik eerst last had, na zo'n wandeling was ik wel moe maar nooit dat ik eerst thuis even moest liggen om bij te komen.      Maar ik vond het heerlijk om door het bos te wandelen, de vogel geluiden, onderbroken door het geluid van vliegtuigen wat ik minder leuk vond. Ik hoef gelukkig niet te reizen om in het bos te komen, op zeer korte afstand van mijn huis en ik ben er.      For 2 days I have already been a polling station member at polling stations.   At first I wanted to go for a run, but when I got outside I thought it was a bit chilly.   Not running but walking at a brisk pace.   I could hear that from my lungs, when I got home I was completely exhausted.   Not what bothered me at first, af

Het gaat er niet om wat ik niet meer kan, maar juist wat ik wel kan!

12 Jaar geleden heb ik een week flink kunnen rusten. Mijn strottenhoofd deed niet wat het behoorde te doen als ik moest slikken. Normaal sluit het strottenhoofd automatisch je luchtpijp af zodat wat je door slikt door de slokdarm gaat. Bij mij werkte dat dus niet wat mij bang maakte om te moeten slikken. Want als ik slikte ging dat verkeerd en kon dat slecht aflopen. Hierdoor had ik longontsteking, en door de angst durfde ik niet te gaan slapen. Bang dat ik niet meer wakker zou worden. Daarom besloten om mij in slaap te brengen. Na een week geslapen te hebben, en ik wakker werd op medium care voelde ik mij een stuk beter. De angst was grotendeels verdwenen, en durfde ik toen vooruit te kijken. Na 5 weken mocht ik naar het revalidatie centrum (Beatrixoord te Haren) om daar 3 maanden intern te revalideren. Ik heb het geluk gehad dat ik op een 1 persoon kamer mocht. Dat vond ik toen erg prettig, ik alleen en geen rekening met anderen te hoeven houden. Alleen zelf bepalen wat ik op tv wild

@DecathlonNED @Kalenji

Kalenji KIPRUN  HARDLOOPSCHOENEN VOOR HEREN KIPRUN FAST   Ruim 2 jaar heb ik de Kalenji schoenen al. Dit zijn mijn asfalt schoen zeg ik altijd want ze dempen de schokken erg goed waardoor ik geen last van mijn knieën heb. Ze zitten niet alleen heerlijk maar lopen ook erg fijn. En dat voor een zeer betaalbare prijs. Goede schoenen hoeft dus echt niet duur te zijn! De komende tijd hoop ik nog veel fijne kilometers te maken met deze schoenen en waarbij ik hoop dat ze nooit meer verslijten. Ik loop er alleen mee als het droog is, op natte wegen en paden zijn ze voor mij te glad ivm mijn evenwicht storing. Gelukkig is het heel vaak droog en kan ik toch er heerlijk mee lopen. Meestal loop ik 5 km, maar soms ook wel eens 10 km. Ooit heb ik een halve marathon op deze schoenen gelopen en dat was net als bij de korte afstanden geen enkel probleem. Als deze echt vervagen moeten worden dan worden het zeker deze schoenen weer, of een nog betere vervanger. De kosten per kilometer zijn met deze scho