Doorgaan naar hoofdcontent

@NCF_Roden @StLoopsportNorg @TheAlinker @Emm_Sports @pixiesportswear Herfstcross 25 november 2017 @Norg

Zaterdag 25 november was voor mij de derde herfstcross in Norg.
Samen met Brigitte, zij op haar Alinker.
Oke we zijn met de auto naar de parkeerplaats bij Gomos gereden, daar heb ik in de kantine mijn startnummer opgehaald.
Vandaar zijn wij lopend naar de start van de herfstcross gelopen, ik moest Brigitte wel een steuntje in de rug geven op het schelpen pad en op de zand paden.
Dit ging allemaal erg goed en we waren al vlug vlakbij de start.
Plots zag ik Koen Wieringa van Neocomp Fotografie staan, naar hem toe gelopen als hij tussendoor tijd had bij het maken van foto's tijdens de cross Brigitte stiekem op foto wilde zetten.
Ik kan jullie nu ook gelijk samen op de foto zetten zei Koen, zie hier het resultaat, een mooie forto van ons samen in het bos.

Zaterdag morgen toen ik uit bed kwam was het +0,5 graden buiten en het grasveld voor mijn huis was helemaal wit.
Dat wordt straks koud buiten vanmiddag tijdens het lopen.

Daarop de Endurance Tight aangetrokken, deze is erg geschikt om in koude omstandigheden te sporten met behoud van alle voordelen de deze cw-c tights je als sporter geven.
Samen met de Insulator Web Top was ik goed voorbereid om de cross te gaan lopen in de toch droog en niet te koude bossen in Norg.

Voor deze zaterdag een paar dagen niet echt lekker geweest, verkouden last van mijn keel.
Een super tijd had ik dan ook niet verwacht, ik hoopte dat ik het zou redden om drie ronden te kunnen lopen.
Maar met een eindtijd van 56:19 ben ik erg tevreden.
Wilde eerst de rode Pixie Supplex sportshirt maar toch besloten om mijn blauwe Microfiber sportshirt er bij aan te doen.
Met +8 graden leek mij de Suplex shirt mij toch wat te warm.

Koen Wieringa heeft mooie foto's gemaakt, maar Brigitte heeft ook foto's gemaakt.
Wel had ze de opmerking dat ze mijn blauwe shirt mooi vind, maar omdat er zoveel andere lopers in het blauw liepen het soms erg lastig was om mij er tussen uit te zoeken.
Maar rood was ook geen optie geweest, daar was het ook erg druk mee.
Dus welke kleur moet moet een volgende shirt hebben?

Brigitte heeft de hele tijd bij de start/finish gestaan, zij vond het erg mooi om allemaal te zien en daar bij te zijn.
Wel had zij de opmerking dat een kop koffie tussen door haar ook erg lekker leek.
Helemaal om wat op te kunnen warmen.

Loopsport Norg bedankt voor weer een mooie Crossloop in de bossen in Norg.


Reacties

Populaire posts van deze blog

@Fabletics #WATCHME #stronger Wandelend door het bos

2 Dagen heb ik al stembureau lid binnen op stembureaus gezeten. Ik wilde in eerste instantie gaan hardlopen, maar buiten gekomen vond ik het wel wat fris. Niet hardgelopen maar gewandeld in een stevig tempo. Dat kon ik wel vernemen aan mijn longen, thuis gekomen was ik helemaal bekaf. Niet wat ik eerst last had, na zo'n wandeling was ik wel moe maar nooit dat ik eerst thuis even moest liggen om bij te komen.      Maar ik vond het heerlijk om door het bos te wandelen, de vogel geluiden, onderbroken door het geluid van vliegtuigen wat ik minder leuk vond. Ik hoef gelukkig niet te reizen om in het bos te komen, op zeer korte afstand van mijn huis en ik ben er.      For 2 days I have already been a polling station member at polling stations.   At first I wanted to go for a run, but when I got outside I thought it was a bit chilly.   Not running but walking at a brisk pace.   I could hear that from my lungs, when I got home I was completely exhausted.   Not what bothered me at first, af

Het gaat er niet om wat ik niet meer kan, maar juist wat ik wel kan!

12 Jaar geleden heb ik een week flink kunnen rusten. Mijn strottenhoofd deed niet wat het behoorde te doen als ik moest slikken. Normaal sluit het strottenhoofd automatisch je luchtpijp af zodat wat je door slikt door de slokdarm gaat. Bij mij werkte dat dus niet wat mij bang maakte om te moeten slikken. Want als ik slikte ging dat verkeerd en kon dat slecht aflopen. Hierdoor had ik longontsteking, en door de angst durfde ik niet te gaan slapen. Bang dat ik niet meer wakker zou worden. Daarom besloten om mij in slaap te brengen. Na een week geslapen te hebben, en ik wakker werd op medium care voelde ik mij een stuk beter. De angst was grotendeels verdwenen, en durfde ik toen vooruit te kijken. Na 5 weken mocht ik naar het revalidatie centrum (Beatrixoord te Haren) om daar 3 maanden intern te revalideren. Ik heb het geluk gehad dat ik op een 1 persoon kamer mocht. Dat vond ik toen erg prettig, ik alleen en geen rekening met anderen te hoeven houden. Alleen zelf bepalen wat ik op tv wild

@DecathlonNED @Kalenji

Kalenji KIPRUN  HARDLOOPSCHOENEN VOOR HEREN KIPRUN FAST   Ruim 2 jaar heb ik de Kalenji schoenen al. Dit zijn mijn asfalt schoen zeg ik altijd want ze dempen de schokken erg goed waardoor ik geen last van mijn knieën heb. Ze zitten niet alleen heerlijk maar lopen ook erg fijn. En dat voor een zeer betaalbare prijs. Goede schoenen hoeft dus echt niet duur te zijn! De komende tijd hoop ik nog veel fijne kilometers te maken met deze schoenen en waarbij ik hoop dat ze nooit meer verslijten. Ik loop er alleen mee als het droog is, op natte wegen en paden zijn ze voor mij te glad ivm mijn evenwicht storing. Gelukkig is het heel vaak droog en kan ik toch er heerlijk mee lopen. Meestal loop ik 5 km, maar soms ook wel eens 10 km. Ooit heb ik een halve marathon op deze schoenen gelopen en dat was net als bij de korte afstanden geen enkel probleem. Als deze echt vervagen moeten worden dan worden het zeker deze schoenen weer, of een nog betere vervanger. De kosten per kilometer zijn met deze scho