photo 9bcdaff2-a16c-446e-b565-583ab80c4ea8_zpsjvombpta.jpg Marrald sportkleding gratis verzending shop nu

woensdag 31 mei 2017

@denoorderbrug @Vanboeijentweet @dezijlen @promenscare


Het Uur van de Toegankelijkheid
Wat leuk dat jullie je hebben opgegeven of belangstelling hebben om mee te doen met Het Uur van de Toegankelijkheid Tijdens de SamenLoop voor Hoop in Norg.
We willen in Norg een evenement neer zetten voor elke doelgroep in de samenleving. Maar ook willen we mensen met een beperking, een handicap en chronisch zieken de kans geven om aan dit evenement mee te doen. Voor een aantal van deze deelnemers is één ronde misschien net te doen, anderen kunnen misschien langer wandelen op het parcours.
We zijn ons, als organisatie, ervan bewust dat ieder op zijn eigen niveau de kans moet krijgen om zich in te zetten voor het goede doel. Het Uur van de Toegankelijkheid is gepland op 18 juni en begint om 14:00 uur. Iedereen mag zelf weten hoelang hij of zij meedoet.
Kun je wel 24 uur meedoen met de wandelestafette? Vorm dan een team of sluit je aan bij team Norg, wat speciaal is opgericht voor individuele deelnemers.
Hoe meld ik me aan, en wat zijn de kosten?
Je kunt je individueel inschrijven of als team. Ga naar het inschrijfformulier op deze website en meld je zo snel mogelijk aan. Normaal gesproken zijn de inschrijfkosten € 15,00 per persoon. Wanneer u maar een klein gedeelte van het evenement loopt, kunnen we dit bedrag moeilijk van u verlangen. Daarom hebben we voor het Uur van de Toegankelijkheid de inschrijfkosten verlaagd naar € 5,00. We gaan er van uit dat u probeert sponsoren te werven of eventueel een leuke actie bedenkt. Uw donatie en inschrijfgeld kunt u tijdens het evenement inleveren bij onze informatiestand, en wij zorgen er dan voor dat het in goede handen komt. Hoe u geld kunt inzamelen kunt u vinden ook vinden op deze website, of gebruik je eigen creativiteit.
We gaan er van uit dat u met meerdere mensen aanwezig kunt zijn tijdens het evenement. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten is het doel van KWF Kankerbestrijding en daar gaan wij met de SamenLoop voor Hoop aan meewerken.
We hopen dat we met elkaar een bijzonder evenement van te kunnen maken, een feest met een lach en een traan. Als deelnemer van het Uur van de Toegankelijkheid bepaal jij samen met de rest voor een belangrijk deel de sfeer en ook de opbrengst van de SamenLoop voor Hoop.
Om je aan te melden gebruik het inschrijfformulier

Voor meer informatie over Samen Loop voor Hoop kijk HIER!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

10 jaar geleden kreeg ik een #herseninfarct en heb nu #nah

10 jaar geleden: Werd ik wakker in een ziekenhuis. Ik had een herseninfarct gehad. Vanaf toen had ik een voor- en na mijn herseninfarct. ...