photo 9bcdaff2-a16c-446e-b565-583ab80c4ea8_zpsjvombpta.jpg

Pagina's

vrijdag 12 mei 2017

@Emm_Sports @pixiesportswear Sportkleding

Vanmorgen een rondje hardgelopen.
Met de Ventilator Web top en de Rovolution Tight van CWX had ik goede ondersteuning voor mijn been spieren en door de top kan ik goed rechtop blijven lopen.
Als NAH getroffene heb ik zeer veel baat aan deze sportkleding.
De spieren aan mijn rechterkant van mijn lichaam hebben vermindert kracht vergeleken met de linkerkant van mijn lichaam.
Door de CWX tights heb ik ondersteuning van de been spieren.
Deze tights geven mij ondersteuning en de balans om goed te kunnen lopen.
Nu ook een meer gecontroleerde beweging wat de benen betreft.

Door ook af te wisselen met gewone hardloop broeken kan ik goed het verschil merken, maar ook de verbetering van de laatste 2 jaar kan ik goed voelen.

Pixie hardloop kleding heeft een hele mooie collectie voor iedereen.
De kleding is aan te passen naar jouw maat.
Bedrukken van de kleding is mogelijk in jouw eigen gewenste tekst.
Keuze uit heel veel kleuren is zeker mogelijk.
Voor elke sport en weer type kunt U terecht bij Pixie.


Bij EmmSports helpen zij U graag aan de juiste sportkleding voor U

CW-X ALGEMEEN

CW-X Sport compressiebroeken onderscheiden zich doordat er gebruik wordt gemaakt van speciale compressie en ondersteuningsmaterialen. Hierdoor krijg en voel jij de extra ondersteuning aan specifieke spiergroepen en gewrichten. Er zit patent op de manier hoe de compressie banen lopen over de broeken van CW-X. De gepatenteerde support web technologie welke verwerkt is in de broeken kun je vergelijken met de (gekleurde) kinesiologie taping technieken die fysio’s en trainers gebruiken voor geblesseerde sporters. Hierbij wordt bloed- en lymfecirculatie geactiveerd en de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd. Net als de kinesiotape kan een CW-X Sport compressiebroek 24 uur per dag gedragen worden.


VOORDELEN IN HET KORT

Beter in balans en je voelt de stabiliteit 
Efficiënter bewegen
Klappen die je gewrichten maken beter opvangen
Meer uithoudingsvermogen
Veel betere bloedsomloop
Merkbaar sneller herstel van je spieren
Minder last van kramp en verzuring
Door de gerichte ondersteuning voelen je spieren minder snel “moe”
Minder last van druk in de benen van de spataderen
Voorkomt overbelasting
Voorkomt blessures
Meer sportplezier! 

PRODUCT DETAILS

Gewricht ondersteuning
De broeken Stabilyx, en Revolution zijn gericht op de ondersteuning van de gewrichten; de core, knieën en heupen. De Support Web™  verbindt de spieren en ligamenten van het onderbeen om de knie te stabiliseren en de trillingen te verminderen. Het spant zo ook de core aan. Je voelt direct de ondersteuning aan de onderste buikspieren, heupen, bekken en rug.
Spier ondersteuning
De broeken PRO zijn gericht op de ondersteuning van de spieren; hamstrings, bovenbenen, kuiten en heupen. De Support Web™  brengt de heupen, knieën en enkels in de juiste houding. Hierdoor is de werking en belasting op de benen minder. Het creëert tevens een ophangsysteem voor de hamstrings en de bovenbenen, waardoor het de werkdruk van deze spieren vermindert, in zowel de pull en push fase van de loopbeweging.
Spier & Gewricht ondersteuning
De technologie van onze spier en gewricht Support Webs ™zijn gecombineerd om zo de ideale broek te creëren voor maximale stabiliteit, beweging efficiëntie en kracht tijdens duursporten. De Endurance Generator en Revolution broeken ondersteunen de heupen, rug en onderste buikspieren om zo je core  en knieën te stabiliseren, daarnaast geeft het een gerichte ondersteuning aan de hamstrings, bovenbenen en kuiten om zo de kniegewrichten verder te stabiliseren. Veel gedragen door lange afstandslopers, trailrunners. 

VOOR WIE

Emm Sports heeft de revolutionaire sportkleding van het Amerikaanse merk naar Nederland gehaald.  Wij willen alle sporters helpen om sneller te worden!
Maar ook om jouw lichaam te ondersteunen en blessures te voorkomen, dan wel
het risico hierop te verkleinen.
Soms raak je geblesseerd en baal je dat je niet vooruit kunt. Denk aan kuitblessure,
pijn aan de hamstring, overbelasting knieën, zware benen, achillespeesontsteking, instabiliteit van heup en bekken, klachten in de (lage) onderrug etc.
Draag de CW-X sportkleding preventief! 
In verschillende soorten sporten wordt onze CW-X gedragen:
Hardlopen
Trailrunning
Wandelen
Wintersport
Fitness/crossfit
Tennis
Teamsporten (voetbal, hockey, volleybal etc.)

ENTHOUSIAST!!

We zijn er erg enthousiast over bij Emm Sports en kunnen er veel over vertellen. Maar je moet het zelf ervaren! Je wilt daarna echt niet meer anders. Deze broek geeft jou precies de steun waar jij die nodig hebt. Je wilt door! Geen onderbreking als je net lekker in je (loop)training zit, aan het genieten bent van die geweldige trailruns of met je sportteam op weg bent naar kampioenschap.
Kom gerust eens langs bij Emm Sports in Haelen voor meer informatie. Bij ons geldt; niet goed, geld terug! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hersenletsel kan iedereen overkomen

Hersenletsel kan iedereen overkomen. Jong en oud. Vaak is er een leven voor en een leven na hersenletsel. Een breuk in de levenslijn. Wat v...