Doorgaan naar hoofdcontent

15km Hardgelopen tijdens de Ultratrail Drente. @Drenthe200 @pixiebodywear @raisinhope_nl

Vanmorgen 15km hardgelopen tijdens de Ultratrail Drenthe in een tijd van 01:53:04 wat voor mij een snelle tijd is.
De werkelijke afstand was ook wat langer dan 15km het was eerder 16,4km volgens Strava  16,7km.
Op de foto kijk ik wel niet zo vrolijk maar ik was blij dat ik weer thuis was en was ook bekaf.
Tijdens het lopen had ik wel een hardloop jasje erbij onder aan. En vanmorgen gekozen voor de CW-X insulater tight de temperatuur was 5,4 graden de endurance generator tight is wat dunner en minder geschikt voor deze temperaturen.
Tijdens de cyclocross deze de hele dag gedragen en geen problemen met mijn benen gehad ondanks het vele staan en geslenter.
Zoals ik al zei de jas eronder gedragen want het belangrijkste de shirt van Pixie.nl moest natuurlijk wel zichtbaar zijn.
www.runfornah.nl dat is waar ik het ook voor deed.
En natuurlijk voor mezelf om te bewijzen dat je ook met NAH tot top sport prestaties in staat bent.

Dat ik zover ben gekomen komt door mijn doorzettings vermogen en zeker niet vergeten get vele fietsen wat ik op de Easyrider.
Door het fietsen is mijn lichamelijke en geestelijke conditie enorm verbeterd waardoor ik ook meer aandurfde om te gaan doen.
Ik voelde me zekerder van mij zelf meer dingen lukte mij om weer zelf te kunnen doen.
Dat zou ik ook erg graag bij mij mede NAH getroffenen  willen bereiken, het mogelijk maken dat zij ook kunnen fietsen om henzelf te kunnen verbeteren.
Hoe en wat je verneterd kan ik niet zeggen daarvoor is iedere NAHer weer anders.
Wat ik wel weet is dat beweging een erg goed middel is om verbetering te verkrijgen.
Als lopen niet wil, dan is een driewiel fiets wel een goede mogelijkheid om weer te kunnen fietsen.
Help mij mee om een driewielfiets te sparen voor het fietsen-netwerk van Raisin Hope.
www.runfornah.nl

Om 10.00 was de start en vertrokken wij om 15km te gaan hardlopen.
Al heel gauw het voor mij ideale looptempo gevonden en hierdoor kon ik het zeer goed volhouden.
Nu heb ik al heel wat mooie plekjes gezien in de Gem. Noordenveld maar na vandaag zijn daar er nog heel veel meer mooie plekken bij gekomen.
Je kunt hier ook goed fietsen maar ook heerlijk hardlopen in de natuur.
Vandaag waren er drie afstanden, de 56km, 30km en 15km.
15Km is voor mij eerst genoeg.
Volgend jaar weer als er een Ultratrail is, ja dat denk ik wel, ik vond het een fantastische ervaring om eens mee te maken en lopen in de natuur vind ik sowiezo erg prettig.

Bij de laatste meters zag ik de finish wat was ik blij dat ik deze zag, ik had het gehaald.
De afgelopen 1½ week echt niet fit geweest en had er een hard hoofd in als ik het wel ging redden.

Op een gegeven moment moesten we via een balk een sloot oversteken toen ik er op stond om over te steken was het net alsof ik om viel, net alsof mijn evenwicht helemaal weg was.
Ik dacht en nu? hoe kom ik aan de overkant.
2 personen die achter mij aan kwamen hebben mij geholpen, door 1 vast te houden ik mij ergens op aan richten en bleef ik recht op staan.
De evenwicht balk is voor mij dus echt niet geschikt.
Om eerlijk te zijn ik had niet verwacht dat ik zo zou reageren dacht dat moet toch geen probleem zijn.
Helaas dus wel.
Dus volgen jaar geen balk over een sloot of er moet een leuning aan zitten waar ik mij aan vast kan houden.
Het belangrijkst van de de tocht heb ik zeker gedaan en dat is genieten. Al zal je dat niet snel aan mij kunnen zien, hoe vermoeider ik wordt hoe meer  mijn lichaam moeite heeft om goed recht op te blijven.
1 ding weet ik wel zeker, ik doe het tenminste.Reacties

Populaire posts van deze blog

@Fabletics #WATCHME #stronger Wandelend door het bos

2 Dagen heb ik al stembureau lid binnen op stembureaus gezeten. Ik wilde in eerste instantie gaan hardlopen, maar buiten gekomen vond ik het wel wat fris. Niet hardgelopen maar gewandeld in een stevig tempo. Dat kon ik wel vernemen aan mijn longen, thuis gekomen was ik helemaal bekaf. Niet wat ik eerst last had, na zo'n wandeling was ik wel moe maar nooit dat ik eerst thuis even moest liggen om bij te komen.      Maar ik vond het heerlijk om door het bos te wandelen, de vogel geluiden, onderbroken door het geluid van vliegtuigen wat ik minder leuk vond. Ik hoef gelukkig niet te reizen om in het bos te komen, op zeer korte afstand van mijn huis en ik ben er.      For 2 days I have already been a polling station member at polling stations.   At first I wanted to go for a run, but when I got outside I thought it was a bit chilly.   Not running but walking at a brisk pace.   I could hear that from my lungs, when I got home I was completely exhausted.   Not what bothered me at first, af

Het gaat er niet om wat ik niet meer kan, maar juist wat ik wel kan!

12 Jaar geleden heb ik een week flink kunnen rusten. Mijn strottenhoofd deed niet wat het behoorde te doen als ik moest slikken. Normaal sluit het strottenhoofd automatisch je luchtpijp af zodat wat je door slikt door de slokdarm gaat. Bij mij werkte dat dus niet wat mij bang maakte om te moeten slikken. Want als ik slikte ging dat verkeerd en kon dat slecht aflopen. Hierdoor had ik longontsteking, en door de angst durfde ik niet te gaan slapen. Bang dat ik niet meer wakker zou worden. Daarom besloten om mij in slaap te brengen. Na een week geslapen te hebben, en ik wakker werd op medium care voelde ik mij een stuk beter. De angst was grotendeels verdwenen, en durfde ik toen vooruit te kijken. Na 5 weken mocht ik naar het revalidatie centrum (Beatrixoord te Haren) om daar 3 maanden intern te revalideren. Ik heb het geluk gehad dat ik op een 1 persoon kamer mocht. Dat vond ik toen erg prettig, ik alleen en geen rekening met anderen te hoeven houden. Alleen zelf bepalen wat ik op tv wild

@DecathlonNED @Kalenji

Kalenji KIPRUN  HARDLOOPSCHOENEN VOOR HEREN KIPRUN FAST   Ruim 2 jaar heb ik de Kalenji schoenen al. Dit zijn mijn asfalt schoen zeg ik altijd want ze dempen de schokken erg goed waardoor ik geen last van mijn knieën heb. Ze zitten niet alleen heerlijk maar lopen ook erg fijn. En dat voor een zeer betaalbare prijs. Goede schoenen hoeft dus echt niet duur te zijn! De komende tijd hoop ik nog veel fijne kilometers te maken met deze schoenen en waarbij ik hoop dat ze nooit meer verslijten. Ik loop er alleen mee als het droog is, op natte wegen en paden zijn ze voor mij te glad ivm mijn evenwicht storing. Gelukkig is het heel vaak droog en kan ik toch er heerlijk mee lopen. Meestal loop ik 5 km, maar soms ook wel eens 10 km. Ooit heb ik een halve marathon op deze schoenen gelopen en dat was net als bij de korte afstanden geen enkel probleem. Als deze echt vervagen moeten worden dan worden het zeker deze schoenen weer, of een nog betere vervanger. De kosten per kilometer zijn met deze scho