Doorgaan naar hoofdcontent

@Emm_Sports @cwx_usa @IntersportSR Sporten met ondersteuning brengt je verder.

Na een dag rust genomen te hebben wilde ik toch vandaag een rondje hardlopen.
Met +3 graden en een gevoelstemperatuur van -5 graden buiten heb ik gekozen om de CW-X Endurance Generator Tight en de CW-X Insulator web top te dragen.
Beide kleding stukken zijn geschikt om in te sporten bij kouder weer buiten.
Zij geven mij mij de stabiliteit en evenwicht voor de best mogelijke houding om te kunnen hardlopen.
Dankzij de CW-X sportkleding is mijn lichaamshouding verbeterd en nog veel belangrijker ik heb meer vertrouwen in mij zelf gekregen om te kunnen presteren tijdens het sporten.


Iedereen kan mij mentale steun geven, maar de CW-X kleding geven mijn spieren steun.
Met NAH gaat het sporten mij niet niet meer zo goed af als voor die tijd, het kost mij nu ook veel meer energie om het te kunnen.
Maar de energie die ik daarvoor terug krijg is ongelooflijk en maakt ook veel andere dingen mogelijk.
Steun kan ik zeer goed gebruiken tijdens het sporten, de ondersteuning om nog beter te kunnen bewegen met het gevoel dat ik ondersteund wordt.
Na nu drie jaar weer te kunnen hardlopen durf ik nu ook meer naar voren te kijken, doelen te zetten op sportief gebied.

Ik ben erg blij met mijn Nike Air Zoom Pegasus 33 schoenen.
Ze lopen niet alleen erg lekker maar dankzij de zool heb ik ook meer grip op de ondergrond erg fijn als er van die gladde plekken zijn. 

Niet alleen het sporten gaat mij nu beter af, maar ook op andere gebieden durf en kan ik nu meer.
Bewegen maakt je mentaal ook een stuk sterker.
Ik durf en kan met gerust hart zeggen dat sporten goed voor je is, het kan je leven zoveel meer geven om ervan te kunnen genieten.
Met of zonder beperking sporten doet wat met je.


Reacties

Populaire posts van deze blog

@Fabletics #WATCHME #stronger Wandelend door het bos

2 Dagen heb ik al stembureau lid binnen op stembureaus gezeten. Ik wilde in eerste instantie gaan hardlopen, maar buiten gekomen vond ik het wel wat fris. Niet hardgelopen maar gewandeld in een stevig tempo. Dat kon ik wel vernemen aan mijn longen, thuis gekomen was ik helemaal bekaf. Niet wat ik eerst last had, na zo'n wandeling was ik wel moe maar nooit dat ik eerst thuis even moest liggen om bij te komen.      Maar ik vond het heerlijk om door het bos te wandelen, de vogel geluiden, onderbroken door het geluid van vliegtuigen wat ik minder leuk vond. Ik hoef gelukkig niet te reizen om in het bos te komen, op zeer korte afstand van mijn huis en ik ben er.      For 2 days I have already been a polling station member at polling stations.   At first I wanted to go for a run, but when I got outside I thought it was a bit chilly.   Not running but walking at a brisk pace.   I could hear that from my lungs, when I got home I was completely exhausted.   Not what bothered me at first, af

@DecathlonNED @Kalenji

Kalenji KIPRUN  HARDLOOPSCHOENEN VOOR HEREN KIPRUN FAST   Ruim 2 jaar heb ik de Kalenji schoenen al. Dit zijn mijn asfalt schoen zeg ik altijd want ze dempen de schokken erg goed waardoor ik geen last van mijn knieën heb. Ze zitten niet alleen heerlijk maar lopen ook erg fijn. En dat voor een zeer betaalbare prijs. Goede schoenen hoeft dus echt niet duur te zijn! De komende tijd hoop ik nog veel fijne kilometers te maken met deze schoenen en waarbij ik hoop dat ze nooit meer verslijten. Ik loop er alleen mee als het droog is, op natte wegen en paden zijn ze voor mij te glad ivm mijn evenwicht storing. Gelukkig is het heel vaak droog en kan ik toch er heerlijk mee lopen. Meestal loop ik 5 km, maar soms ook wel eens 10 km. Ooit heb ik een halve marathon op deze schoenen gelopen en dat was net als bij de korte afstanden geen enkel probleem. Als deze echt vervagen moeten worden dan worden het zeker deze schoenen weer, of een nog betere vervanger. De kosten per kilometer zijn met deze scho

Het gaat er niet om wat ik niet meer kan, maar juist wat ik wel kan!

12 Jaar geleden heb ik een week flink kunnen rusten. Mijn strottenhoofd deed niet wat het behoorde te doen als ik moest slikken. Normaal sluit het strottenhoofd automatisch je luchtpijp af zodat wat je door slikt door de slokdarm gaat. Bij mij werkte dat dus niet wat mij bang maakte om te moeten slikken. Want als ik slikte ging dat verkeerd en kon dat slecht aflopen. Hierdoor had ik longontsteking, en door de angst durfde ik niet te gaan slapen. Bang dat ik niet meer wakker zou worden. Daarom besloten om mij in slaap te brengen. Na een week geslapen te hebben, en ik wakker werd op medium care voelde ik mij een stuk beter. De angst was grotendeels verdwenen, en durfde ik toen vooruit te kijken. Na 5 weken mocht ik naar het revalidatie centrum (Beatrixoord te Haren) om daar 3 maanden intern te revalideren. Ik heb het geluk gehad dat ik op een 1 persoon kamer mocht. Dat vond ik toen erg prettig, ik alleen en geen rekening met anderen te hoeven houden. Alleen zelf bepalen wat ik op tv wild