photo 9bcdaff2-a16c-446e-b565-583ab80c4ea8_zpsjvombpta.jpg Muscle Starter Pack Onderbroek met lange pijpjes tegen schurende bovenbenen

#RunforNAH

Run for NAH

Steun mensen met hersenletsel en geef voor hun vrijheid! Hardlopen voor NAH getroffenen

Sinds mei 2009 heb ik NAH, hardlopen en nog veel meer wilde opeens niet meer.
Sporten kon ik niet meer, behalve fietsen op de #easyrider driewiel fiets.Door het fietsen verbeterd mijn conditie en uithouding vermogen  en het leidde zelfs tot enig herstel.Schrijven met rechts wilde opeens weer, maar ook kon ik opeens weer hardlopen.Even snel een stukje te kunnen rennen om iets te kunnen halen dat was wat ik erg graag wilde.Het begon met kleine stukjes deze stukjes werden stukken en ondertussen mee gedaan met hardloop wedstrijden over 5km.Tijdens trainingen wel eens langere afstanden gelopen, 7,5 - 10 kilometer, nu wil ik gaan voor de 15 kilometer tijdens de Ultratrail Drenthe.
In 2014 heb ik in 1 maand 1000km gefietst voor Raisin Hope Nederland. Dankzij het fietsen kan ik weer hardlopen, dit zou ik ook graag willen dat het bij andere NAH getroffenen zal gebeuren tenminste herstel om weer iets te kunnen doen.Raisin Hope zet zich in om fietsen te realiseren voor deze mensen opdat zij kunnen fietsen met een aangepaste fiets.Als men vraagt wat levert het nu op als je zou gaan fietsen, kijk naar mij!!!Van bijna niets meer kunnen kan nu weer best veel, en wat belangrijk is ik geniet van het leven ondanks mijn beperkingen.
Steun mensen met hersenletsel en geef voor hun vrijheid!
Uw gift geeft hun de mogelijkheid om te kunnen fietsen en u stimuleert mij om er voor te gaan.


Wilt U een bijdrage geven? Klik HIER

Raisin Hope Foundation Nederland

Raisin Hope Foundation Nederland logoDe Raisin Hope Foundation Nederland steunt slachtoffers van traumatisch hersenletsel en hun naasten. Hoop is voor hen belangrijk om een moeilijke periode in hun leven door te komen. De RHF geeft hen hoop via informatie en verhalen van lotgenoten en wil begrip kweken voor de situatie waarin deze doelgroep zich dagelijks bevindt. De Raisin Hope Foundation Nederland stelt zich tevens ten doel om geld bijeen te brengen om organisaties en projecten op het gebied van traumatisch hersenletsel financieel te ondersteunen. Dit doet de RHF door activiteiten te organiseren in de fiets- en wielerwereld.  lees meer..

7 km Hardgelopen om tijd te zien voor 7van7huizen aanstaande vrijdag.

Vanmorgen 7km hardgelopen, vrijdag wil ik misschien mee lopen tijdens de 7van7Huizen , 7 km hardlopen en je moet binnen 1 uur over de fini...